Familie Peters in Suriname

Suriname

Even een update vanuit . . . de Prickwaert. Omdat ik op de Boven Alles Uit Dagen veel verbaasde gezichten zag, is het even goed om u op de hoogte te houden. Ik ben zaterdag teruggekeerd uit Suriname, omdat ik in Nederland nog een maand op school aan het werk ga. Daarna vertrek ik 6 juni weer richting Suriname voor langere tijd. De afgelopen maand heb ik me goed kunnen oriënteren op de omgeving waar we de komende 1,5 jaar hopen door te brengen.

We wonen bij een echtpaar van Javaanse afkomst. Zij zijn christenen en dragen MAF een warm hart toe. De eigenaar is een gepensioneerde legerarts die veel van de wereld heeft gezien en veel heeft meegemaakt. Zijn vrouw en hij zijn voor ons het eerste aanspreekpunt voor de meest simpele dingen, wat erg handig is. Miguel heeft het op de MAF-basis goed naar zijn zin en zijn collega’s zijn tevreden over hem. Ik heb verschillende sollicitaties gehad en zal me in de komende tijd bezinnen over de functies en mijn rol hierin.

Oproep

Graag wil ik hierbij ook een oproep doen. Ik ben bezig met het inrichten van een huis in Paramaribo dat bestemd is voor een pilotenechtpaar dat in augustus wordt uitgezonden. Werkelijk alles moet worden aangeschaft. De meubels zijn in Suriname heel duur of niet geschikt, dus ben ik op zoek naar huisraad, keukenspullen, bedden(goed), etc. Deze zullen dan worden verscheept door een bedrijf uit Hardinxveld. Als u nog goede spullen hebt staan, die u aan MAF wilt schenken, mailt u mij gerust, of neem een kijkje op onze Facebookpagina. Tenslotte willen we u en jou bedanken voor jullie medeleven. Het doet ons erg goed.

Vriendelijke groeten, Greet Peters