Nieuws van de C.H.R. (134)

Jongerenwerkvakantie (vervolg)
Wanneer de eerste week erop zit in het dorpje Tiszaszalka in Hongarije, reizen onze 24 jongeren in drie busjes door naar Baia Mare, een stad in het noordwesten van Roemenië. We worden daar opgevangen door de Stichting Pro Vita. We slapen in hetzelfde gebouw waar (wees)jongeren wonen die door Pro Vita worden geholpen om op eigen benen te leren staan. Ook daar gaan we de handen uit de mouwen steken door mee te helpen op het land. Op woensdag rijden we dan naar onze laatste bestemming en dat is Oradea. We slapen dan twee nachten bij gezinnen in de stad. Ook zullen we deze mooie stad bezoeken. We nemen een kijkje in Agnulli Dei waar zo’n zeventien bewoners wonen die niet meer voor zichzelf kunnen zorgen. We zullen het verschil zien tussen de gezondheidszorg daar en hier. We gaan het Deo Volente allemaal meemaken.

Kleding brengen
D.V. zaterdag 2 juli kunt u weer kleding brengen naar onze locatie Elzenhof 138 in de loods waar de VOEDSELBANK gevestigd is.
Dit is een paar straten achter de JUMBO (voorheen C1000) en school De Sprong. Openingstijden blijven van 10.00 tot 11.30 uur.
U mag de kleding ook nog brengen op maandagochtend 4 juli van 8.30 tot 10.00 uur, want dan zijn er weer heel wat vrijwilligers bezig met het inpakken van de kleding. Esther Harrewijn heeft de coördinatie en is bereikbaar onder tel. 0184 416220
Met een hartelijk groet,
Dick van Mourik, tel. 0184 422248