Ouderenpastoraat wijken 1 en 2

Zieken
Mw. Polak is weer thuis op  de Tuinfluiterstraat.
De heer J. van Wijk heeft, als alles volgens plan verlopen is, deze vrijdag (vandaag dus) een hartoperatie in het UMC te Utrecht ondergaan.
Mw. Ali van der Kraan verblijft in Dordwijk vanwege een operatieve ingreep aan een nekwervelstenose.
We wensen hen allen, ieder in zijn of haar persoonlijke situatie, Gods nabijheid toe en een voorspoedig herstel.

Ga met God en Hij zal met je zijn;
 jou nabij op al je wegen
met Zijn raad en troost en zegen.
Ga met God en Hij zal met je zijn.

Ga met God en Hij zal met je zijn;
bij gevaar, in bange tijden
over jou Zijn vleugels spreiden.
Ga met God en Hij zal met je zijn.

Een diamanten jubileum
Op 17 augustus is het 60 jaar geleden dat Jo Bakker en Dick Kamsteeg in het huwelijk zijn getreden. Ook al is het nog wat prematuur, toch willen wij nu al dit hartelijke echtpaar feliciteren met dit bijzondere jubileum. Te meer, daar het enige tijd geleden best nog wel spannend was i.v.m. de gezondheidstoestand van de heer Kamsteeg. Het is nu dan ook een groot voorrecht om naar deze dag toe te mogen leven. Wij kennen hen als meelevende gemeenteleden en ongetwijfeld zullen zij op hun beurt vele felicitaties vanuit de kerk tegemoet mogen zien. Wij wensen u een fijne dag met kinderen, kleinkinderen en verdere familie en vrienden. En Gods zegen voor de komende tijd.

Pastoraat van de kindernevendienst
Het is al bijna traditie geworden: de zomergroet die vele ouderen en zieken ontvangen in vorm van een tekening of andere creatie door de kleinste kinderen van de kindernevendienst. Het is altijd weer een welkome groet. Hiermee laten de kinderen zien wat pastoraat is: omzien naar elkaar. Veel pastoraat gebeurt door gemeenteleden. Heel veel dank, jongens en meisjes en leidinggevenden!

Zomer
Wij hopen dat ds. J.W. Sparreboom met zijn gezin geniet van een welverdiende vakantie. Datzelfde wensen wij dhr. Ad den Besten toe met de zijnen.
In voorkomende gevallen wil ds. J. Riemersma  u, waar mogelijk, graag terzijde staan. Telefonisch is hij bereikbaar op nr. 420788. Mocht er niemand thuis zijn, dan kunt u uw boodschap gerust inspreken, graag ook met vermelding van uw eigen telefoonnummer.

Vanaf dinsdag 9 augustus nemen zijn vrouw en hij nog twee weken vakantie op, maar dan is ds. Sparreboom weer present. We wensen ieder een fijne zomer toe. Of u uit of thuis bent, juist in de kleine dingen van de natuur valt veel te genieten. God heeft de bloemen op de velden met koninklijke pracht bekleed en de zorgeloze vogels melden, dat Hij Zijn schepping niet vergeet. Kijk en geniet ervan.