Nieuws van de C.H.R. (138)

IMG_2910

Met geen pen te beschrijven
Iedere inwoner van Sliedrecht heeft het kunnen lezen, het prachtige artikel in het Kompas van 10 augustus jl. met de kop ‘Dankbaar thuis na werkvakantie’ waarin paginagroot werd ingegaan op de ervaringen van 23 jongeren uit onze Hervormde Gemeente tijdens hun werkvakantie in Oost Hongarije en Roemenië. Ook via jongerenreischr.wordpress.com op het internet is meegeleefd met de bevindingen van deze groep jonge gemeenteleden tussen de 16 en 23 jaar.
De daar opgenomen quote van C.S. Lewis ‘Schijn niet zo dat iedereen je kan zien. Schijn op zo’n manier dat anderen door jou Hem kunnen zien’ mocht in de vakantie wel heel erg zichtbaar worden. Het is met geen pen te beschrijven hoe waardevol deze 16 dagen voor ieder persoonlijk zijn geweest. Onuitwisbare indrukken en herinneringen. Deze jongeren geven om elkaar. Wat mooi dat onze gemeente om deze manier mag groeien en bloeien door dienstbaar te zijn aan Hem en aan elkaar.

Kleding brengen
D.V. zaterdag 3 september kunt u pas weer kleding brengen naar onze locatie Elzenhof 138 in de loods waar de VOEDSELBANK gevestigd is.
Esther Harrewijn heeft de coördinatie en is bereikbaar onder tel. 0184 416220

Met een hartelijk groet,
Dick van Mourik tel. 0184 422248