Huwelijk Niel Boelen en Carolay de Castro

Op dinsdag 13 februari hopen Niel Boelen en Carolay de Castro te trouwen. Zij zullen voor de ambtenaar van de burgerlijke stand hun ja-woord uitspreken en hun handtekening plaatsen onder de trouwakte. Op woensdag 14 februari willen zij samen Gods zegen over hun huwelijk vragen in een kerkdienst, die gehouden zal worden om 15.30 uur in de Grote Kerk te Sliedrecht. Niel en Carolay hechten veel waarde aan de kerkelijke inzegening van hun huwelijk. Carolay is geboren in Barranquila, Colombia. Zij hebben elkaar op een bijzondere manier leren kennen. Carolay mag een aantal maanden in ons land verblijven en zal daarna tijdelijk terugkeren naar haar ouderlijk huis. Het zal ongetwijfeld een bijzondere dienst worden aangezien de bruid Spaans en Engels spreekt. Gelukkig spreekt de liefde alle talen. Wij wensen hen van harte Gods zegen toe.