Lenteconcert ‘Praise Him’

Op donderdag 31 mei 2018 geeft het Chr. Gemengd Drechtstedenkoor ‘Praise Him’, onder leiding van dirigent Jan Quintus Zwart, een lenteconcert in de Grote Kerk te Sliedrecht.
Tijdens dit concert wordt muziek ten gehore gebracht van de Amerikaanse componist en dirigent Joseph M. Martin. Zijn muziek is te karakteriseren als modern, romantisch en zeer toegankelijk voor het publiek. Hij schrijft veel nieuwe muziek voor Amerikaanse kerkkoren en is beroemd om zijn cantates. Sommige stukken zijn vertaald in het Nederlands en Praise Him heeft zich deze muziek eigen weten te maken; u zult ervan genieten.
Ook zal er, zoals u van Praise Him gewend bent, weer veel samen gezongen worden. Verdere medewerking wordt verleend door Ronald Ijmker, orgel en Kees de Bruin, piano.
Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is € 8,-.
Kinderen tot 14 jaar hebben gratis toegang.
Kaarten zijn verkrijgbaar via: 0651342620 of via info@praisehim.nl