Toerustingsavond Spring bij

Kracht om te leven, wie heeft dat niet nodig? Als alles goed gaat, beseffen we dat niet zo intens. Het besef is anders als onze krachten zijn afgenomen. Als je fysiek of mentaal tot een staat van zwakte bent overgegaan, heb je hulp nodig. Leer van David, in psalm 27 zet hij in met: ‘De Heere is mijn levenskracht. Op, zo de Heere wil en wij leven, 13 maart, organiseert Spring Bij een toerustingsavond die vanaf 20.00 uur toegankelijk is voor iedere geïnteresseerde. Deze avond vindt plaats in de Maranathakerk. Op deze avond zal Marnella Vlasblom-Bulk met ons in gesprek gaan over het thema: ‘Grenzen stellen’. Zet deze datum alvast in uw en jouw agenda. Spring Bij verzorgt aanvullende pastorale ondersteuning. Als u of jij behoefte hebt aan structurele bijstand, hulp in de vorm van een luisterend oor, persoonlijke aandacht en gebed, dan kunt u dat aangeven via uw wijkouderling, de predikant of contact opnemen met één van de drie coördinatrices van Spring Bij: Caroline Meerkerk, 0184415104; Addy Noteboom 0184418877 of  Rieta de Stigter 0184417444.

Gert Harrewijn