Actviteiten Mannaclubs 10 en 11 januari

Hallo Wereldwijze kids,
We gaan voor het eerst met elkaar zingen in dit nieuwe jaar! We hopen jullie allemaal weer te zien aankomende zondag 11 januari van 11.00 uur tot 12.00 uur in de Maranathakerk. Zit je op de basisschool en vindt je zingen heel erg leuk, dan is Wereldwijs echt wat voor jou!! Je bent van harte welkom om te komen kijken of mee te doen!
Tot dan, tot Wereldwijs!

Hallo ShirEl-ers,
Aankomende zondag 11 januari gaan we, in dit nieuwe jaar, weer voor het eerst met elkaar zingen van 12.30 uur tot 13.30 uur in de Maranathakerk. We hopen jullie allemaal weer te zien!
Tot dan!

Hey XXL‘ers!
Zaterdag 10 januari is er alweer een té gekke XXL avond! De gaafste, knapste en tofste gasten hebben de leiding dus dat wordt lachen :)!!!! Ben je nog nooit geweest en zit je in de 1e, 2e of 3e van de middelbare school? Dit is je kans! Vanaf 19.15 uur staat de deur open en om 19.30 uur gaan we beginnen in de grote zaal van het CJMV gebouw. We verwachten rond 21.30 uur klaar te zijn. Doe niet al te nette kleding aan want er kan van alles op gemorst worden. Groetjes en tot de 10de !!
Arie en Maurits