Benefietconcert Uganda door Praise Him

Benefietconcert Uganda door Praise Him in de Rehobothkerk te Nieuw-Lekkerland

Op donderdag 29 juni geeft het Christelijk Gemengd Drechtstedenkoor Praise Him een Benefietconcert voor een kleinschalig christelijk project in Uganda.  Het betreft een zorgboerderij, onderdeel van ‘Home Sweet Home’, die zich voornamelijk richt op gehandicapte/getraumatiseerde kinderen.

Dit project is opgezet door de 21-jarige Eline Verhaar uit Nieuw-Lekkerland. In 2016 als vrijwilliger gestart, gaat zij dit nu verder uitbouwen en managen. Alle bijdragen kunnen in deze opstartfase erg goed gebruikt worden. Met het bijwonen van dit concert geniet u dus niet alleen van mooie muziek, maar steunt u daarnaast een geweldig doel. Naast Praise Him treedt ook het Chr. Jeugdkoor Joy op o.l.v. Vincent van Dam. Verder werken mee: Vincent van Dam, orgel en Kees de Bruin, piano. Dirigent Jan Quintus Zwart heeft voor een gevarieerd programma gezorgd met vanzelfsprekend veel samenzang. Het concert begint om 20.00 uur, maar om 19.30 uur staan de deuren open. Toegangsprijs in de voorverkoop € 6,-, aan de kerk € 7,50. Kaarten te bestellen via 06-53371584, info@praisehim.nl.

Meer info: www.praisehim.nl.