Bezinningsavond “Stille week”

De Algemene Kerkenraad heeft besloten de bezinningsavonden in de Stille Week in aangepaste vorm door te laten gaan. Op dezelfde wijze als nu de zondagse kerkdiensten. Dus zonder kerkgangers, maar met een kleine groep van aanwezigen. De avonden zijn te beluisteren via de kabelradio op de frequentie 106,5 MHz en live te volgen via deze website.

De liturgie zal in beeld worden gebracht en is ook hier te downloaden.

De avonden worden uitgezonden vanuit de Grote Kerk en staan in het kader van het overdenken van het lijden van Jezus Christus. Dit willen we doen door te zingen, te bidden, Schriftlezing en een meditatie door de predikanten, stilte en een orgelimprovisatie. Het centrale thema voor deze week is “Jezus Overwinnaar”.

Het programma ziet er samengevat als volgt uit;

Dinsdag 7 april, voorganger ds. G.J. Mink, “Overwinnaar over zonde”

Wij bidden dat deze bezinningsavonden ons tot zegen zullen zijn. Alle avonden beginnen om 19.15 uur en duren tot ca. 20.00 uur.