Bidden voor de bijbeldag

Op 19 februari wordt de Bijbeldag gehouden. De kinderen zijn welkom in de Maranathakerk onder het thema “Samen sterk!” en de tieners in De Handpalm, met als thema “Hier ben ik!”. Net als in de Bijbelweek willen we ook nu de avond voorafgaand aan de Bijbeldag met elkaar bidden om Gods zegen voor deze dag. We komen bij elkaar op dinsdag 18 februari om 20 uur in de Maranathakerk. Na een korte overdenking gaan we in groepjes uiteen en bidden we samen voor de Bijbeldag. Deze avond is voor alle gemeenteleden die zich betrokken weten bij het evangelisatiewerk onder kinderen en tieners in Sliedrecht. Dus ook voor hen die op de Bijbeldag zelf niet actief bezig zijn in de Maranathakerk of De Handpalm. Noteert u de datum alvast in uw agenda?