Bij de dienst van wijk 1

Ds. J. Holtslag uit Giessenburg is uw voorganger op zondagavond om 18.00 uur in de Maranathakerk. Het zal de eerste keer zijn, dat hij in uw midden voor gaat. Ds. Tanghé kent hem en zijn vrouw goed. Zijn vrouw komt uit Oostwold in Groningen en zat bij ds. Tanghé op catechisatie, toen hij daar van 1988 tot 1993 predikant was. En nu kom je elkaar in deze regio een paar honderd kilometer verderop in Nederland weer tegen als collega’s! Hoe wonderlijk kan het gaan in het leven. Een gezegende dienst gewenst met elkaar.

Woensdag 12 maart is het biddag voor gewas en arbeid. Ds. Tanghé hoopt zowel ’s middag in de kinderdienst in de Grote Kerk als ’s avonds in de Maranathakerk voor te gaan in diensten waarin we bidden om Gods zegen over ons werk en de groei van de gewassen op de velden etc. U en jij bent er toch ook?