Bij de diensten van de wijken 1 en 2

Zondagmorgen 20 januari komen we bijeen in de Grote Kerk. Samen met
ds.J.W. Sparreboom lezen we in deze doopdienst verder in het evangelie volgens Lucas.
We zien in het teken van de doop Gods belofte aan ons en onze kinderen: ‘Een boog in de wolken, als teken van trouw, staat boven mijn leven, zegt Ik ben bij jou.’ Gedoopt wordt allereerst Evi Janna Jolande Noordergraaf, geboren op 13 december 2018. Evi is de dochter van Matthys en Sandra Noordergraaf. En ook Nine Anneke Jaïra de Wild, dochter van Jaap en Marianne, en zusje van Daan en Lize, wordt gedoopt. Nine is geboren op 26 november 2018.  Met hen zien we als gemeente uit naar een vreugdevolle dienst. We lezen in de kerk verder in het Lucasevangelie: Lucas 7: 11-17 staat centraal.
De kinderen, die naar de kindernevendienst gaan, horen over Ester.
In de avonddienst in de Maranathakerk hoopt dominee G.J. Mink ons voor te gaan en bespreken we het eerste deel van de ‘12 artikelen’ van de Apostolische Geloofsbelijdenis: ‘Ik geloof in God, de Vader, de Almachtige, de Schepper van hemel en aarde’. Hierbij lezen we naast Genesis 1 en Johannes 1: 1-13 ook zondag 9 van de Heidelbergse Catechismus. Wat is dit een prachtige belijdenis. Ja, ik ben gewenst, ik ben een kind van God, ik ben van betekenis, ik ben vol vertrouwen! Moge de Heilige Geest die zekerheid in ons werken en versterken.
Gezegende diensten gewenst!