Bij de diensten van de wijken 1 en 2

Zondagmorgen 14 april belooft het een bijzonder feestelijke dienst te worden. We zijn heel dankbaar dat een grote groep jongeren en ouderen zich geroepen weet om in het openbaar hun geloof te belijden. Dat gebeurt in een dienst in de Grote Kerk waarin
ds. G.J. Mink voorgaat. Heel bijzonder dat maar liefst zestien jongere en oudere leden van onze gemeente openbare belijdenis van hun geloof afleggen. Het zijn:
Daphne Visser, Nadine Visser, Marcella Willemsen, Charlotte van de Wetering-Sterrenburg, Marieke Visser, Ilse Tanamal-Visser, Stephanie van Vuuren-Vermeulen, Naomi Hakkesteeg, Niels Vink, Rianne van Houwelingen-Hoek, Gerard van Houwelingen, Dirk Jan Zwartbol, Ruud Vogel, Anja de Bruin-Pijl, Ad de Bruin en Mien Putters.
Het uitgangspunt voor de verkondiging op deze zesde lijdenszondag is de geschiedenis van de opwekking van Lazarus (Johannes 11). Hierbij staan centraal de vraag van Jezus aan Martha: ‘Geloof je?’ alsmede haar antwoord: ‘Ja, Heer, ik geloof’.
Omdat er in deze dienst diverse liederen gezongen worden die niet in ons liedboek staan, krijgen kerkradioluisteraars een liturgieblad thuisbezorgd. Internetluisteraars kunnen ds. Mink een mailtje sturen en krijgen dan via de mail een exemplaar. De kinderen horen en werken over het sterven van Jezus en over zijn begrafenis.
De avonddienst op deze Palmzondag in de Maranathakerk wordt geleid door ds.
M. Dubbelman. Hij komt vanuit Giessenburg om het evangelie in onze gemeente te verkondigen. In deze dienst vindt ook de voorbereiding op de viering van het Heilig Avondmaal op Goede Vrijdag plaats.
Een gezegende dienst gewenst.