Bij de diensten van de wijken 1 en 2

Zondagmorgen 14 juli belooft het een bijzondere dienst te worden in de Maranathakerk waarin ds. J.W. Sparreboom voorgaat. Dan nemen Enzo Blokland, Elise Dekker, Jesse van Dijk, Jilles Faro, Stef Hartman, Jasmijn Koorevaar, Job Maasland, Diana Rijksen, David Teeuw, Ruth Terlouw, Floris Vermeer en Lisa Versteeg afscheid van de kindernevendienst.
Zij werken ook actief mee aan de dienst. We heten hen hartelijk welkom in de kerkdienst, bij de huiscatechese en de XXL-club.
‘Zit es ff stil!’ is het thema van de dienst, naar aanleiding van Lucas 10: 38-42. Na de dienst hopen we elkaar als gemeenteleden te ontmoeten bij het koffiedrinken, waarvoor iedereen hartelijk is uitgenodigd. Er is ook kindernevendienst.
’s Avonds komen we bijeen in de Grote Kerk. In de avonddiensten pakken we de draad op van de overdenkingen naar aanleiding van de Apostolische Geloofsbelijdenis. Wat het betekent om ‘een heilige, algemene christelijke Kerk’ te geloven legt ds. G.J. Mink uit.
Gezegende diensten gewenst!