Bij de diensten van de wijken 1 en 2

In de ochtenddienst, die in de Maranathakerk wordt gehouden, begroeten we aankomende zondag 3 juli ds. P. Vroegindeweij uit Ermelo. In de kindernevendienst gaat het over Bileam en Barak. Na de dienst is er gelegenheid tot ontmoeting. Koffie, thee en limonade is aanwezig, als het mooi weer is kunnen we gezellig buiten zijn met elkaar.

Kent u mensen die u het gunt om Jezus te leren kennen? Neem ze dan mee naar de zangdienst ‘s avonds in de Grote Kerk. Een bijzondere dienst die in het teken staat van de goede Herder. In de dienst zal “Projectkoor 2016”, onder leiding van Martin Zonnenberg, de cantate “The Lord is my Shepherd” ten gehore brengen. Martin heeft de cantate voor koor en orkest zelf geschreven en die tijdens 4 repetitieavonden met het koor geoefend. Aan deze avond werken mee: Marjo van Someren (sopraan,) Bart Oenema (bariton), Marjolein de Wit (fluit), Anja van der Maten (hobo), Ab Weegenaar (fagot), Jeroen Rekké (contrabas), Wim de Penning (strings), André van Vliet (piano), Arjan Versluis (orgel) en ds. J.W. Sparreboom. We luisteren naar de woorden van de Schrift en laten ons dragen door de muziek. Het gesproken woord is dan ook beperkt. Gasten en belangstellenden zijn in het bijzonder hartelijk welkom in deze dienst. De dienst begint om 18.00 uur en de kerk gaat om 17.30 uur open. Voor een gedrukte liturgie wordt gezorgd. Gezegende ontmoetingen met elkaar en onze hemelse Vader gewenst!