Bij de diensten van de wijken 1 en 2

De Heilige Doop
‘Ik doop u in de Naam van de Vader’. Dit is het thema van de dienst  zondagmorgen 3 mei in de Grote Kerk. De HEER zoekt verbinding met mensen. Dat deed Hij met Adam en Eva, Noach en zijn gezin, Abraham en zijn nageslacht, het volk Israël. Ook belooft Hij een nieuw, een eeuwig verbond. Hij is zo initiatiefrijk. Zijn Woord is vol van beloften. Hij strekt zijn Vaderarmen uit naar gelovigen, hun nageslacht en allen die Hij verder nog roepen zal. Dit bevestigt Hij met tekenen. Wat een God met wie wij in relatie mogen staan! De Schriftlezing is Genesis 17: 1-13. Voorganger is ds. G.J. Mink.

Kindermoment
In elke dienst waarin ds. G.J. Mink voorgaat, houden we een kindermoment. Hiervoor kunt u hier een kleurplaat downloaden. Het is de bedoeling dat ze die inkleuren. Als die bij hem in de brievenbus komt, kiest hij een paar heel mooie (per leeftijdsgroep) uit die de volgende dienst waarin we het over de doop hebben (zondag 24 mei avonddienst) zullen worden getoond.

Revivaldienst
Zondagavond 3 me is het weer zo ver: een Revivaldienst in de Maranathakerk. Ook in coronatijd gaat die, natuurlijk iets aangepast, door! Pal Balogh, docent godsdienst aan het Altenacollege, is de voorganger. Thema is: ‘Je leven verliezen om het te behouden’. Muzikale medewerking verlenen Ilse Tanamal-Visser, Marieke Visser en Romano van den Dool. We hopen dat u en jij deze dienst online met ons mee kunnen beleven.