Bij de diensten van de wijken 1 en 2

Wie geeft er nu echt om mij?
Zondagmorgen 28 juni hebben we weer een ‘30+-dienst’. Het gaat hier niet over de leeftijd maar over het aantal fysieke kerkgangers. Het zal wel een emotioneel gebeuren zijn weer naar de kerk te kunnen gaan, al moet je dan wel op een andere dan je eigen plaats zitten.
In de morgendienst in de Grote Kerk lezen we Johannes 5: 1-23, de geschiedenis van de genezing van de verlamde man die al 38 jaar tevergeefs zit te wachten bij het badwater Bethesda. Ontroerend en indringend is zijn uitspraak: ‘Ik heb geen mens’. Ja, wie geeft er nu echt om mij? Dat is voor veel mensen wel herkenbaar. Hierover gaat het in de dienst.

De avonddienst in de Maranathakerk wordt geleid door ds. L. den Breejen uit Delft.
Allen gezegende diensten gewenst.