Bij de diensten van de wijken 1 en 2

Derde advent
Zondag 13 december is de derde zondag in de adventstijd, de periode van het kerkelijk jaar waarin we ons voorbereiden op de viering van de komst van Gods Zoon naar deze wereld. Om ons mensen en om ons behoud. Tegelijk is het een periode van verlangen naar zijn hernieuwde verschijning. Gezegende diensten gewenst.

Openbare geloofsbelijdenis
Vanwege corona konden Jaap en Marianne de Wild-de Bondt, toen de groep waarmee ze belijdeniscatechisatie volgden, belijdenis deed, niet meedoen. Aanstaande zondag leggen zij D.V. voor God en zijn gemeente het goede getuigenis af. Opnieuw gaan in de Grote Kerk onze oud-predikant ds. J.W. Sparreboom te Nieuwerkerk aan den IJssel en Willem Koudijs, destijds actief als predikant-in-opleiding in onze gemeente, voor.

Bij de avonddienst
De avonddienst in de Maranatha Kerk wordt geleid door ds. L. den Breejen uit Delft.