Bij de diensten van de wijken 1 en 2

Zondagmorgen 24 oktober lezen we in de Grote Kerk verder in het boek Handelingen,
en wel hoofdstuk 17: 16-34. We zijn met Paulus in Athene. Hier neemt hij alles wat er vereerd wordt nauwlettend in ogenschouw. Er blijkt in de stad buitengewoon veel godsdienstigheid te zijn. Dat slaat de apostel niet lam, maar het motiveert hem om de boodschap van God, met als climax de opstanding van Jezus, helder uit de doeken te doen. Een inspirerend voorbeeld ook anno 2021. Deze geschiedenis stond ook centraal tijdens dag 2 van de Vakantie Bijbel Week. Een mooie gelegenheid om er thuis nog eens
met de kinderen op terug te komen. Voorganger is ds. M.H. Vastenhout.
Geloof en ons dagelijks bezig-zijn
Zondagavond vindt in de Maranatha Kerk de tweede themadienst plaats over geloof en ons dagelijks bezig-zijn. ‘Wat je doet, doet ertoe voor God.’ We pakken de draad op en zoomen in op de rol die we als gemeente kunnen spelen in het toerusten van elkaar, juist met het oog op de plekken waar we ons dagelijks leven leiden. In de eerste dienst stond het woord van Paulus uit 1 Korintiërs 15: 58 centraal. Zondag lezen we uit zijn brief aan de kerk van Kolosse, hoofdstuk 3: 22 tot 4: 9. Voorganger is ds. M.H. Vastenhout.
Na afloop van de dienst nodigen we u en jou van harte uit om over het tweeluik na te praten, onder het genot van een kop koffie of thee.
Welkom in de diensten!