Bij de diensten van de wijken 1 en 2

Zondagmorgen 25 september staan we in de Maranathakerk tijdens een feestelijke dienst stil bij de opening van het winterwerk, dat voor een deel al van start is gegaan. Voorganger is ds. J.W. Sparreboom. Voorafgaande aan de dienst zingen we enkele liederen, terwijl het mogelijk is een plaats te zoeken. Aan de dienst werkt ons eigen combo, bestaande uit Romano van den Dool, Ramona Muilwijk, Martijn Tanghé en Pieter de Vlaam, mee. We volgen zowel in de eredienst als in de kindernevendienst het rooster van ‘Vertel het maar’, dat begint met de dromen van Jozef. Lees het ter voorbereiding door in Genesis 37. Er is een liturgie voorhanden. Na afloop van de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie, thee of fris.
‘s Avonds is er een jeugddienst in de Grote Kerk. De voorganger is ds. H.J. van /wijnen uit Nieuwegein.
Wees in beide diensten hartelijk welkom. Gezegende diensten gewenst!