Bij de diensten van de wijken 1 en 2

Jubileumdienst
Zondagmorgen 4 juni komen we als gevolg van een ruiling met de andere wijken ook nu weer samen in de Grote Kerk. De dienst zal in het teken staan van mijn veertigjarig ambtsjubileum. Ik hoop dan iets te zeggen over ‘roeping’, omdat mijn intredeteksten alle zes keer (in Arnemuiden, Katwijk aan Zee, Kampen, Maasdijk, Herwijnen en Sliedrecht) onder dat kopje zijn samen te vatten.
Er is bijzondere muzikale medewerking door een projectkoor onder leiding van Martin Zonnenberg. Verder zullen te horen zijn: Kathelijn van Dongen (sopraan), Marjolein de Wit (fluit), Laura van der Stoep (viool), Jeroen Rekké (contrabas), Mark Brandwijk (piano) en Arjan Versluis (orgel). Het belooft kortom een bijzondere en vreugdevolle dankdienst te worden. Ik hoop velen van u en jullie alsmede gasten van elders te ontmoeten, tijdens de dienst en na afloop onder het genot van koffie, thee of fris.

Ds. G.J. Mink

Avonddienst
Zondagavond worden we opnieuw verwacht in de Grote Kerk. Als gastvoorganger is uitgenodigd ds. A. Gooijer uit Berkel en Rodenrijs. Een gezegende dienst gewenst.