Bij de diensten van de wijken 1 en 2

Bij de morgendienst
Zondagmorgen 17 september komen we samen in de Grote Kerk. In die dienst zal de doop worden bediend aan Ava Elisjewa (Tjitske) Last, dochter van Jeroen en Matanja,  De Schriftlezing is Psalm 93. Afgelopen zondag ontdekten we hoe het vierde Psalmboek klinkt in de ballingschap, als zoektocht naar een antwoord op de vragen die de ballingschap met zich meebracht voor het volk in Babel. In Psalm 92: 9 klinkt het: ‘U, Heer, bent eeuwig verheven!’ Deze woorden zijn het thema voor de psalmen die volgen, over het koningschap van God. Voorganger is ds. M.H. Vastenhout.
In turbulente tijden klinkt het in Psalm 93: 4: ‘Maar boven het geraas van de wijde wateren, van de machtige baren der zee, is hoog in de hemel de machtige Heer.’ Welkom in de dienst!

Aangepaste kerkdienst
Zo wordt de dienst aangeduid die regelmatig op zondagmiddag om 14.30 uur in de Maranatha Kerk wordt gehouden en die gericht is op mensen met een verstandelijke beperking. Deze zondag gaat het over een verhaal van Jezus uit Lucas 14: 12-24. Het gaat over een feestmaal, wie er daarvoor uitgenodigd worden en wie er uiteindelijk aan tafel zitten. Zanggroep Pro Deo uit Meerkerk verleent muzikale medewerking. Van harte welkom!

Revivaldienst
Zondagavond om 18.00 uur is er weer een Revivaldienst.
We  hebben weer een super leuke Revivaldienst voor jullie gepland! Pal Balogh zal de dienst leiden. We gaan het met hem hebben over verlangen naar God. De band 4Tune komt weer langs om ons muzikaal te ondersteunen.
Tot zondag!
Groetjes, de Revivalcommissie