Bij de diensten van de wijken 1 en 2

Aankomende zondag 27 november is het de eerste Adventszondag. Zo leven we toe naar het Licht dat verscheen in onze duisternis. We hopen elkaar te ontmoeten in de Grote Kerk. Vanuit de kindernevendienst steekt Madelief van ‘t Hof de adventskaars aan en draagt Reinout van ‘t Hof een gedicht voor. We luisteren in de verkondiging naar het begin van de stamboom van Jezus, met name de naam van Juda en Tamar. Ook in de kindernevendienst gaat het over de geschiedenis van Tamar. In deze dienst ontvangt Fynn Renco Harmen Anthonie Bakker het teken van de Heilige Doop. Fynn werd op 6 oktober geboren in het gezin van Reinier en Marlene Bakker-van Vianen. We wensen hen een feestelijke dienst toe.
In de avonddienst in de Maranathakerk gaat ds. N. de Boo uit Zeist voor. In deze dienst bereiden we ons voor op de viering van het Heilig Avondmaal. Gezegende diensten gewenst!