Bij de diensten van de wijken 1 en 2

Zondagmorgen 20 augustus lezen we in de Maranathakerk verder uit Exodus 13 en 14, waar het volk Israƫl in penibele omstandigheden verkeert. Voorganger is ds. J.W. Sparreboom. De reactie van Mozes is daarbij voor ons een voorbeeld van geloofsvertrouwen. De kinderen luisteren naar een gedeelte uit Jeremia.
Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten rondom koffie, thee of fris:
een waardevol moment van gemeente zijn!
De avonddienst in de Grote Kerk wordt geleid door ds. Laurens-Jan Vogelaar. Met hem
zijn sinds het beroep naar onze gemeente goede contacten gegroeid, zodat we zijn aankomende uitzending als gemeente financieel ondersteunen vanuit de zendingscommissie.
Gezegende ontmoetingen met elkaar en met onze hemelse Vader toegewenst in de verschillende diensten!