Bij de diensten van de wijken 1 en 2

Zondagmorgen 27 augustus delen we als gemeente in de vreugde van de ouders die ernaar verlangen om hun pasgeboren kind te laten dopen. Voorganger is ds. J.W. Sparreboom. De doop wordt in deze dienst bediend in de Grote Kerk aan:-
Daniël Johannes Elian,
geboren op 16 mei in het gezin van Leo en Marrie Bot-Visser. Daniël is het broertje van Jordy, Michel en Thomas.
Nina Jongkind,
geboren op 11 juni in het gezin van Timon, Rianne en Amy Jongkind-Wagenmakers,
Romée Isa van der Leeden,
geboren op 23 mei in het gezin van Dion, Nathanie en  Senna van der Leeden-Willemsen,   Thomas Hendrik de Wit,
geboren op 14 juni in het gezin van Harm Jan, Anne en Marjolein de Wit- Altena.
In de verkondiging staan we stil bij het ‘opwekkingslied’ dat aan het strand van de Rode Zee wordt gezongen. In de kindernevendienst gaat het over ‘Jeremia en de last van de HEER’.
s Avonds gaat ds. J.W. Sparreboom opnieuw in uw midden voor in de Maranathakerk.
Dan staan we stil bij Exodus 15: 22 – 27 en bereiden we ons als gemeente voor op de viering van het Heilig Avondmaal.
Gezegende diensten gewenst!