Bij de diensten van de wijken 1 en 2

Aanstaande zondag 10 september zal het in de morgendienst in de Grote Kerk gaan over Exodus 18, de geschiedenis van de ontmoeting van Mozes met zijn schoonvader Jethro. Vooral zullen we aandacht geven aan de verhouding tussen kerk en wereld, over de wederzijdse benadering. Hierin gaat het niet alleen over de grote vragen in wereldverband, maar ook over de ‘kleine’ situaties, waarmee wij dagelijks te maken hebben: op het werk, op school, misschien zelfs wel in het gezin. Belangrijk om daar met elkaar eens goed over na te denken.
In de kindernevendienst gaat het over ‘de boekrol van Jeremia verbrand’. Voorganger is ds. G.J. Mink.
In de avonddienst in de Maranathakerk gaat ds. G.J. van Beek uit Nieuw-Lekkerland (voorheen Ridderkerk) voor.
Allen gezegende diensten gewenst.