Bij de diensten van de wijken 1 en 2

Zondagmorgen 17 september is er voor onze wijken dienst in de Maranathakerk. Hierin gaat ds. L.J. van Lingen te Heelsum/Renkum voor.  In de kindernevendienst wordt verteld over een gedeelte uit het levensverhaal van Jeremia.
De avonddienst is in de Grote Kerk. Voorganger is ds. G.J. Mink. We onderbreken de serie over Exodus voor een keer maar borduren nog wat voort op de schoonfamilie van Mozes. Waar schoonvader Jethro weigerde met Israël mee te gaan en zo uiteindelijk toch afhaakte, gaat een ander deel van de familie wel mee. Ze blijven de eeuwen door samen met Israël en worden zelfs, in een moeilijke periode van Israëls volksbestaan, door God als voorbeeld genomen. We lezen daarover in Jeremia 35.
Allen gezegende diensten gewenst.