Bij de diensten van de wijken 1 en 2

Zondagmorgen 4 februari mogen we in de Grote Kerk als gemeente in het teken van de doop horen en zien dat de Here God trouw blijft en niet loslaat wat zijn hand begon.
Ds. J.W. Sparreboom hoopt voor te gaan. Voor een gedrukte liturgie wordt gezorgd.
In deze dienst wordt Sophie Maria Visser gedoopt. Sophie werd geboren op 19 november 2017 en is de dochter van Dana en Gert Visser. Dana en Gert hebben aangegeven met onze gemeente mee te willen leven.
In de kerk luisteren we naar het woord van Jezus, die zichzelf de goede Herder noemt. We lezen verder in het evangelie volgens Johannes. Thema is: ‘Jezus is de Goede Herder’ (10: 1-20). Tijdens de kindernevendienst gaat het over Marcus 4: 26-34.
De avonddienst vindt in de Maranathakerk plaats en wordt geleid door ds. G.J. van Beek uit Nieuw-Lekkerland.
Gezegende diensten!