Bij de diensten van de wijken 1 en 2

Zondagmorgen 22 april is de voorganger ds. J.W. Sparreboom en nemen we in de Grote Kerk met dankbaarheid voor alles wat hij mocht betekenen afscheid van Ton van Straten als blokouderling. Intussen zijn we eveneens zeer dankbaar dat Teus Vink bevestigd wordt tot blokouderling in onze gemeente. In de dienst luisteren we naar de woorden uit Johannes 21: 15-19. Voorafgaande aan de dienst is er samenzang, georganiseerd door Reflektor. Tijdens de dienst is er een liturgie. Bij de kindernevendienst gaat het over ‘Kaïn en Abel’.
De avonddienst in de Maranathakerk is een jeugddienst, ofwel een ‘Revival’-dienst. Het thema is: ‘Geniet van het leven!’ . Ds. G.J. Mink gaat hierin voor. We overdenken daarbij
de betekenis van Prediker 11-12. Het belooft er interactief aan toe te gaan. De band ‘Kingdom’ zal ons muzikaal begeleiden. Inloop is vanaf 17.30 uur met koffie en thee voor de dienst; de dienst begint om 18.00 uur. Na de dienst is er nog de mogelijkheid om gezellig na te praten in de Handpalm voor het project over kerkdienst en jeugd waarover elders in de website nadere informatie staat. Wil je niks missen, houd dan Facebook en Instagram in de gaten!