Bij de diensten van wijken 1 en 2

Zondagmorgen komen we als gemeente samen in de Grote Kerk. Voorganger is ds. J.W. Sparreboom. In deze dienst ontvangen Elene Johanna Elisabeth, geboren op 4 september in het gezin van Gerbert en Rebecca Heijkoop, en Emma Nellie Josefien, geboren op 1 september in het gezin van Piet en Lucinda Smits, het sacrament van de Heilige Doop. Zowel in de kindernevendienst als in de kerk luisteren we naar de geschiedenis van Daniël in de leeuwenkuil. Voorafgaande aan de dienst zingen we al enkele prachtige liederen, terwijl er alle gelegenheid is om een plaats te zoeken.

De avonddienst is een ‘OpenDeur-dienst’ waarbij gasten nog nadrukkelijker welkom zijn. Ook in deze dienst gaat ds. Sparreboom voor. We staan stil bij het werk van Stichting ‘De Hoop’, die zich al veertig jaar met passie inzet voor mensen met een verslaving. We staan stil bij een psalm en luisteren naar het levensverhaal van één van de cliënten uit de Hoop. Deze dienst vindt plaats in de Maranathakerk en is bij uitstek een gelegenheid om familie, vrienden en bekenden, die op zoek zijn naar God, uit te nodigen. Gezegende diensten gewenst!