Bijbeldag 2017

Op D.V. woensdag 1 maart zal de Bijbeldag weer worden georganiseerd. Achter de schermen wordt al van alles georganiseerd:

 KinderBijbelDag

Thema: Je bent uitgenodigd! …aan tafel! (aansluitend op het thema van de Bijbelweek).

’s Morgens staat er zingen, toneel, bijbelverhaal, knabbel&babbel en knutselen op het programma.

‘s Middags komt Carla Vis van het Poppentheater een interactief programma spelen met de titel ‘Je bent uitgenodigd’. We zoeken medewerkers om de groepjes te begeleiden tijdens het ochtend- en middagprogramma en mensen die hand- en spandiensten willen verlenen. Aanmelden hiervoor kan via e-mail of 0654247411.

 TienerBijbelDag

Ook voor de tieners is er weer de Bijbeldag! Thema: Sliedrecht Got Talent! Een dag over de gelijkenis van de talenten. Met aparte programma’s voor groep 7/8 en klas 1/2/3. Sowieso doen we iets met geld, we gaan vloggen en voor tieners op het voortgezet onderwijs is er een gave talentenjacht. Hou het Kerkblad in de gaten!

Uiteraard hebben we veel medewerkers nodig. We zijn heel de dag bezig, van ’s morgens tot de volgende ochtend. Dus kun je de hele dag helpen of een gedeelte ervan, geef je op via e-mail. Ook zoeken we mensen die stamppotten willen koken voor het avondeten, opgave hiervoor graag via hetzelfde e-mailadres.