Bijbelweek 21 t/m 26 oktober

Volgende week is het Bijbelweek. Als het goed is, is heel Sliedrecht hiervan op de hoogte door middel van alle drukwerk en natuurlijk door middel van u/jou. Nog een laatste dringende oproep voor medewerkers en enkele praktische zaken.

Programma
Het programma vindt u in de huis-aan-huis folder die u ontvangen heeft. Nog enkele aandachtspunten:
Maandagavond – iedereen die Gods zegen wil vragen over de Bijbelweek, is om 20.00 uur welkom voor de bidstond. Vanaf 19.30 uur is er koffie/thee. Gezamenlijk gebed is krachtig, maar ook uw/jouw gebed thuis is van onschatbare waarde.
Dinsdagmiddag – de tent gaat 15.00 uur open voor de zangmiddag voor ouderen. Om 15.30 uur gaat het zingen beginnen.
Woensdagmiddag – de diverse workshops starten om 14.00 en zijn toegankelijk voor heel Sliedrecht. Denkt u daarbij ook aan uw buren, vrienden of bekenden die dit wel wat lijkt? We hopen op een warme middag.
Zondagmorgen – om 10.45 uur is er de themadienst in de Grote Kerk. Ds. Klaassen hoopt de dienst te leiden. Na afloop is er koffie, thee, fris en een broodje. Allen welkom.

Kinderbijbelweek
Deze vindt plaats op dinsdag-, woensdag- en donderdagmorgen in de tent op het IJsbaanterrein. De tent is open om 9.15 uur en het programma duurt van 9.30-11.45 uur. Op donderdag tot 14.00 uur, inclusief pannenkoekeneten. Alle kinderen van groep 1 tot en met 6 zijn welkom en neem vooral een vriendje/vriendinnetje/klasgenootje mee die niet naar de kerk gaat, zodat ook zij de sterren van de zee kunnen ontdekken. Er wordt geluisterd, gezongen, gekeken, geknutseld, gevoetbald, gespeeld, geknabbeld en gebabbeld!

Tienerbijbelweek
Alle tieners van groep 7 t/m klas 3 zijn welkom in De Handpalm. We beginnen dinsdag t/m donderdag om 13.30 uur (13.15 uur deur open) en zijn dinsdag 21.00 uur, woensdag om 19.30 uur en donderdag weer om 21.00 uur, klaar. We eten elke dag met elkaar. Woensdagmiddag is groep 6 ook welkom, neem wel je fiets mee, want we gaan survivallen in het Alblasserbos. Andere programma-onderdelen zijn onder andere: toneelstukken, spetterende spelshow, discussie, eten, zingen, supershow van Impact World Tour. Neem je vriend/vriendin mee! Meer info op facebook.nl/tienerbijbelweek.

Parkeren bij de tent
Ook dit jaar willen we weer ons best doen om het parkeren bij de tent in goede banen te leiden. Dit ook voor de veiligheid van uw (klein)kinderen en natuurlijk willen we naar de buurt laten zien dat we ons aan de regels houden. Hiervoor hebben we uw medewerking nodig als u kinderen komt halen of brengen. Wilt u erop letten dat u op de Lijsterweg alleen aan de kant van de IJsbaan mag parkeren. Aan de andere kant is niet toegestaan, ook niet om uw kinderen even snel in de tent te brengen. Er zijn parkeerplaatsen genoeg op de parkeerplaats bij Medisch Centrum Thorbecke en bij de 10-hoog flats. Dit kost u slechts enkele minuten extra lopen. Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

Flyers
We bedanken iedereen die zich ingezet heeft om in elke brievenbus van Sliedrecht een huis-aan-huis flyer te bezorgen. Ook diverse winkels in Sliedrecht maken kenbaar dat de Bijbelweek eraan komt. Laat het een aanleiding zijn voor een goed gesprek. En nodig uw buren met een ja/nee- of nee/nee-sticker persoonlijk uit voor één van de vele activiteiten.
Iedereen is welkom, want Jezus zegt: “Ik ben de Deur; als iemand door Mij naar binnen gaat, zal hij behouden worden; en hij zal ingaan en uitgaan en weide vinden.”

Het volledige programma van de te houden bijbelweek kunt u vinden als u klikt op: www.EchtBelangrijk.nl