Concert Urker Mans Formatie

Op donderdag 22 augustus 2019 treedt de Urker Mans Formatie op in de Grote Kerk. De zangers, die in traditionele Urker dracht zingen, brengen een aansprekend repertoire ten gehore dat uit drie genres bestaat: geestelijk, klassiek en populair. Werken van de nieuwe cd ZING staan op het programma zoals: Rust, Four books in the Bible, Gwahoddiad en Le Seigneur…

Martin Mans is sinds het ontstaan van de groep de dirigent. Met gedrevenheid vormt hij een geheel van de stemmen en werkt aan beleving. De vaste begeleider is musicus Mark Brandwijk die orgel en vleugel speelt. Zijn kwaliteit komt ten goede aan de zang, maar voert ook bij zijn instrumentale solo’s de boventoon. Twee zangers bespelen bovendien een instrument waardoor het programma nog meer dynamiek krijgt. Een concert van de Urker Mans Formatie staat garant voor enkele uren ontspannen genieten van zang en instrumentale muziek.

Datum:  donderdag 22 augustus 2019
Aanvang:  19.30 uur
Locatie:  Grote Kerk, Kerkbuurt 131, Sliedrecht
Toegang:  € 18,50
Reserveren: www.martinmans.nl of de reserveerlijn 06-25391903

Voorverkoop van kaarten bij: De Vos Lezen en Wonen, Thorbeckelaan 19, Sliedrecht

Lezers van het Kerkblad krijgen op vertoon van het artikel aan de kassa een korting van € 5,- en betalen € 13,50 (max. 2 personen per bon). Voor online bestellingen geldt de actiecode: KB228.