Concert van The Psalm Project

Op zaterdag 2 april vindt in de Maranatha Kerk een bijzonder concert plaats: The Psalm Project. Het belooft een bijzonder concert te worden, met liederen die je meenemen door het leven en vertellen over de relatie tussen God en mens. Al eeuwenlang worden Psalmen gezongen. The Psalm Project bewerkte de bij velen bekende melodieën van het Geneefs Psalter tot hedendaagse composities en schrijft daarnaast steeds vaker eigen liederen die geïnspireerd zijn op de Psalmen.
Het concert begint om 20.00 uur, deur open vanaf 19.30 uur. Kaarten à € 10,- per stuk (kinderen € 5,-) zijn te koop via  The Psalm Project – Sliedrecht (bestel daar uw kaarten). Van harte welkom, en natuurlijk ook om iemand mee te vragen!
We zijn enthousiast om te melden dat dit concert onderdeel is van veel meer activiteiten die zullen plaatsvinden in de veertigdagentijd (2 maart-16 april). Er wordt gewerkt aan diverse plannen waarover we u/jou binnenkort meer kunnen vertellen! Houdt de berichtgeving via o.a. Kerkblad en Kerkklets-app in de gaten. Voor vragen, neem gerust contact op via info@echtbelangrijk.nl of 06-54 24 74 11.

Voor nog meer evenementen zie: Zingenindekerk.nl