Contactavond Confessioneel Gereformeerd Beraad en de Confessionele Vereniging

D.V. donderdag 24 oktober 2019 organiseren het Confessioneel Gereformeerd Beraad en de Confessionele Vereniging een avond met als onderwerp ‘Geestelijke strijd’. De Bijbel spreekt over geestelijke machten en de strijd tegen die machten. Hoe komt het dat wij in onze samenleving vaak de voorkeur geven aan psychiatrische verklaringen? Toch zijn er steeds meer christenen die aangevallen worden door geestelijke machten en daarover spreken als een realiteit. Wat zijn de verschijnselen? Hoe verhouden zich psychiatrische klachten en kenmerken van occulte belasting? Hoe kunnen we vanuit de gemeente helpen?

Misschien best wel spannende vragen. De inleiding zal verzorgd worden door Dr. Mart Jan Paul. Onder zijn eindredactie is eerder het boek: ‘Geestelijke strijd, demonie en bevrijding in christelijk perspectief’ verschenen. Dr. Paul is o.a. predikant, hoogleraar OT en senior docent OT aan de Christelijke Hogeschool Ede.

Na de inleiding wil dr. Paul graag met ons in gesprek over dit onderwerp. En uiteraard kunnen we met elkaar in gesprek. Van harte uitgenodigd!

Donderdag 24 oktober; Maranathakerk Werkendam; Inloop vanaf 19.30 uur; aanvang 20.00 uur.