Bij de diensten 24 december wijken 1 en 2

Op kerstavond zaterdag 24 december is er een kinderkerstfeest in de Maranathakerk. Het thema van deze samenkomst, die om 19.00 uur begint, is “Hoop”. Kinderkoor ‘Wereldwijs’ verleent medewerking. We zien ernaar uit om veel jongens en meisjes, samen met alle ouders en verzorgers, opa’s en oma’s, ooms en tantes en nog veel meer bekenden, te ontmoeten! In deze dienst hoopt ds. J.W. Sparreboom voor te gaan en luisteren we naar het welbekende kerstevangelie uit Lucas 2. Voor een gedrukte orde van dienst wordt gezorgd.
Op kerstavond zaterdag 24 december om 20.30 uur begint de traditionele kerstnachtdienst in de Grote Kerk. Aan deze dienst werken naast het Gereformeerd Kerkkoor uit Sliedrecht ook het Christelijk Gereformeerd zangkoor ‘Evondo’ uit Aalsmeer en het Interkerkelijk koor ‘Eljakim’ uit Haarlem mee. Samen met gereformeerde collega Schelling hoopt ds. J.W. Sparreboom in deze dienst voor te gaan. Het thema is ‘Droomvlucht’ naar aanleiding van de droom van Jozef, waarin een engel de geboorte van Jezus aankondigt. Voor een gedrukte orde van dienst wordt gezorgd.
Op kerstavond zaterdag 24 december begint in de Gereformeerde Kerk aan de Middeldiepstraat  de moderne kerstnachtdienst om 22.30 uur. In deze dienst wordt medewerking verleend door Sweetwood Experiment, een veelbelovend combo uit ons eigen dorp. Het thema is ook in deze dienst ‘Droomvlucht’ en ook nu gaan collega Schelling en ds. J.W. Sparreboom samen voor. Voor een gedrukte orde van dienst wordt gezorgd.