Bij de diensten jaarwisseling wijken 1 en 2

Op zaterdag 31 december, op de drempel van het oude jaar Anno Domini 2016 naar het nieuwe jaar Anno Domini 2017,  overdenken we het vervolg van het Evangelie naar de beschrijving van Matteüs (Matteüs 2: 13-23). Ds. J.W. Sparreboom hoopt de komende periode tot en met Pasen vanuit dit evangelie te preken wanneer hij in eigen gemeente mag voorgaan. In de Maranathakerk komen we samen in een dienst die om 19.30 uur begint.
Nieuwjaarsdag valt op een zondag. We komen dan ook als gemeente samen in de ochtenddienst, die iets later begint dan op een gewone zondagmorgen: om 10.30 uur. In deze dienst is er géén kindernevendienst. Na de dienst in de Maranathakerk is er gelegenheid om elkaar onder het genot van koffie te ontmoeten en Gods zegen te wensen voor het nieuwe jaar. In deze dienst lezen we Matteus 4: 12-25.
Ook in de zondagavonddienst in de Grote Kerk hoopt ds. J.W. Sparreboom voor te gaan en luisteren we naar de ‘zaligsprekingen’ uit Matteüs 5: 1-16, waarin Jezus over ‘geluk’ spreekt.