Diensten op Dankdag

Ook doordeweeks ontmoeten we elkaar rondom het Woord van God.
Op Dankdag voor gewas en arbeid, woensdag 2 november, is er ‘s middags een bijzondere kinderdankdienst in de Grote Kerk. De dienst begint om 14.30 uur.
Ds. J.W. Sparreboom is de voorganger. In deze dienst werken kinderen van de kindernevendienst actief mee. Ook luisteren we naar kinderkoor Friends uit Papendrecht o.l.v. Simone Leeuwesteijn-Troost. Naar aanleiding van Psalm 65 is het thema ‘Dankend bijEen’. Kinderen zijn in deze dienst heel hartelijk welkom, samen met hun ouders en verzorgers en andere belangstellenden!
Ook in de avonddienst in de Maranathakerk gaat ds. J.W. Sparreboom voor en we luisteren verder naar een gedeelte uit het leven van Jakob en zijn zoon Jozef. ‘Gebedsverhoring’ is het thema van de dienst. De dienst begint om 19.30 uur.  Van harte welkom en gezegende diensten gewenst!