Doopdienst wijken 1 en 2

Voor de doopdienst op zondagmorgen 18 mei in de Maranathakerk zijn vier kinderen en één jongere aangemeld. Het betreft:
Stijn Frederik Akse,
zoon van Tjidde en Tamara Akse-Tanghé, geboren 13 februari 2014 te Huizen, met consent van de kerkenraad van de Meentkerk van de Hervormde Gemeente Huizen;
Elize Johanna Direna Ruitenberg,
dochter van Paul en Francis Ruitenberg-van Dinter, geboren 25 januari 2014 te Dordrecht
Dani Luuk Wor,
zoon van Ronald en Elleke Wor-Tanghé, geboren 21 februari 2014 te Gorinchem
Rosalynn Zegelaar,
dochter van Johan en Jenny Zegelaar-Stierman, geboren 17 april 2014 te Sliedrecht.
Verder heeft
Rainier (doopnamen Patricius Henri) Burggraaf,  zoon van Linda Both,  geboren 20 juni 1998 te Gorinchem, de wens uitgesproken gedoopt te mogen worden.
Twee jaar geleden heeft zijn moeder belijdenis gedaan en in gesprekken met hem heeft hij zijn verlangen om gedoopt te worden kenbaar gemaakt. De kerkenraad heeft ingestemd met het verzoek van moeder en zoon en gelet op zijn leeftijd zal eerst aan zijn moeder antwoord gevraagd worden op de doopvragen en aan Rainier zal het jawoord op zijn doop worden gevraagd. In onderling overleg vonden we 15 jaar nog te jong om belijdenis te kunnen doen, vandaar dat we voor deze weg hebben gekozen en we zijn erg blij met de geloofsstap, die Linda en Rainier hebben gezet.
Zoals altijd wordt er gezorgd voor een gedrukte liturgie. De preek zal gaan over Johannes 21: 15-17, over de drie keer herhaalde vraag aan Petrus “Heb je Mij lief?”.
Bidden we om een gezegende dienst?