DubbelKerstConcert met Kleinkoor Concertino

Op maandag 22 december a.s. geeft Kleinkoor Concertino een 2-tal concerten in de Herv. kerk te Nieuwpoort. Om 15.30 uur begint het middagconcert en om 20.00 uur het inmiddels traditionele Kerstconcert bij Kaarslicht.
Het koor bestaat nu 5 jaar en staat vanaf de oprichting o.l.v. Martin Zonnenberg. De 30 zangers staan garant voor een sfeervol kerstconcert. Op het programma staan bekende kerstmelodieën uit verschillende landen. Liederen als Stille Nacht, Hark the herald-angels sing etc. zullen niet ontbreken.
Medewerking wordt verleend door de sopraan Mariët Kaasschieter, de fluitiste Marjolein de Wit en organist Gerben Mourik.
Toegangskaarten zijn te verkrijgen bij de koorzangers, aan de kerk of te reserveren via info@kleinkoorconcertino.nl
Matinee:
toegang € 6,00 – aanvang: 15.30 uur – deur open: 15.00 uur