“Ein Deutsches Requiem” van Johannes Brahms

Requiem van Brahms in de Grote Kerk

Op zaterdagavond 1 november a.s. zal Oratoriumkoor “Soli Deo Gloria” samen met diverse medewerkers “Ein Deutsches Requiem” van Johannes Brahms ten gehore brengen in Sliedrecht. Het stuk zal worden uitgevoerd zoals het werd herschreven voor koor met begeleiding van 2 vleugels, 2 solisten en pauken. Medewerking wordt verleend door André de Jager en Caecilia Boschman, die beiden een vleugel zullen bespelen. Tevens zal Peter Bansberg in een aantal delen ter ondersteuning de pauken slaan. Aan de uitvoering werken 2 solisten mee: de sopraan Florien Hilgenkamp en de bas Tim Maas. Soli Deo Gloria zal een grote en niet eenvoudige rol neerzetten in dit Requiem. De algehele leiding is in handen van Pim Overduin.
Het concert vindt plaats in de Grote Kerk. De kerkdeuren gaan open om 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop à €15,- (aan de kerk € 17,50) verkrijgbaar bij leden van het koor óf te reserveren via info@cov-solideogloria.nl