Geloofsopvoedingskring

Ouders met jonge kinderen staan in onze tijd voor een grote uitdaging. Hoe voed je de kinderen die je kreeg op? Hoe werd je zelf opgevoed in het geloof? Wat neem je daaruit mee of hoe doe je het zelf anders? Wat betekent de kerk voor jezelf en voor je kinderen? Hoe geef je kinderen een plek in de gemeente? Over deze vragen wordt rond de doop en bij de doopcatechese al gesproken. Maar het gesprek gaat verder. Daarom nodigen we alle ouders van (jonge) kinderen van harte uit om op donderdag 12 januari vanaf 20.00 tot ongeveer 21.30 uur tijd te reserveren om over deze vragen met elkaar door te praten in de Maranathakerk. Deze ‘geloofsopvoedingsavond’ is een eerste aanzet voor een korte serie van vier avonden over het thema geloofsopvoeding. We gebruiken materiaal van het Evangelisch Werkverband. Samen (en soms in afwisseling) met Peter van Wijk hoop ik deze avonden vorm te geven. De volgende bijeenkomsten zijn op 19 januari, 26 januari en 2 februari.
Van harte welkom!