Gemeenteavond

Maandag 11 april organiseert de Algemene Kerkenraad voor alle leden van onze gemeente een gemeenteavond. Het onderwerp is: ‘In gesprek over je geloof.’ U kent het spreekwoord wel: waar het hart vol van is, loopt de mond van over… Maar als we eerlijk zijn, vinden we het gesprek over het geloof best lastig. In het gezin, het huwelijk, met collega’s of vrienden… Hoe verwoord je wat je gelooft? Hoe spreek je met twijfelaars, andersdenkenden, ongelovigen? Het geloofsgesprek is een belangrijk middel om getuige te zijn in je dagelijkse omgeving. Vandaar deze toerustingsavond.De spreker voor deze avond is dr. Arjan Markus. Hij werkte jarenlang als missionair predikant van de IZB in de Utrechtse Jacobikerk. Sinds een paar jaar is hij predikant van de Pelgrimvaderskerk in Rotterdam-Delfshaven. U en jij zijn vanaf 19.30 uur hartelijk welkom in de Maranathakerk. De avond begint om 20.00 uur. Hartelijk welkom.