Gemeentedag

Gemeentedag
Komende zaterdag, 3 september om 12.00 uur is het eindelijk zover, dan vieren we de jaarlijkse gemeentedag op het IJsbaanterrein. We hopen op een druk bezochte dag vol gezelligheid, goede gesprekken en een lekkere gezamenlijke maaltijd. Wij zorgen o.a. voor koffie, thee, pannenkoeken, taart, een barbecue en een mooi, gevarieerd activiteitenprogramma. Van u verwachten we een zonnig humeur en een brede glimlach. Natuurlijk hopen we ook op uw deelname aan de taartenbakwedstrijd, het muziekfestival en het bieden op de diensten in onze veiling. Voor de kinderen staat er een springkussen, een suikerspinnenkraam en is er een kleedjesmarkt waar zij hun speelgoed kunnen verkopen. In tegenstelling tot wat u gewend bent, verkopen we dit jaar niet alleen boeken, maar ook (bord)spellen en puzzels. Wilt u iets voor ons apart houden en dat de avond voor het feest (van 19.00 tot 21.00 uur) of de morgen van 3 september bij ons afgeven op het IJsbaanterrein?

Muziekfestival
Dit jaar houden we voor het eerst een muziekfestival. Wij weten dat er voldoende muzikaal talent in onze gemeente aanwezig is. Bent u zo iemand, dan roepen wij u op andere gemeenteleden hiervan te laten genieten. Kunt u zingen of spelen (mag ook als groep natuurlijk) geef u dan op bij Paul Passchier, paulpasschier@hotmail.nl.
Wilt u zich nog opgeven als vrijwilliger? Dat kan bij Conny: connyversluis@hotmail.com. Bij voorbaat dank voor uw inzet.

Het gemeentedagteam

Voor de flyer, zie:Flyer Gemeentedag 2016 FINAL