Gemeenteweekend 2014 wijk 3/4

De aanmeldingen voor het weekend komen binnen. Bent u het nog vergeten? Opgeven kan nog via de mail of telefoon: 416394, met dit formulier. We geven hieronder een beschrijving van wat er zoal te doen is.

Nacht Zonder Dak

Voor jongeren vanaf 12 jaar is er dit jaar weer een Nacht Zonder Dak. We willen een nacht doorbrengen in zelfgebouwde krotjes op het ijsbaanterrein. Het doel hiervan is zoveel mogelijk geld ophalen voor straatjongeren. Dit doel kunnen we alleen bereiken als iedere deelnemer zijn best gaat doen om sponsors te zoeken. Vanaf 18.00 uur zijn de deelnemers welkom om te beginnen met bouwen, vergeet niet om dozen en zeilen mee te nemen voor je krotje! Geef je hier op.

Fietstocht

Om 12.30 uur wordt het startsein gegeven voor een sportieve fietstocht van ca. 42 km. Evenals vorig jaar zorgen Ria & Piet van der Laan weer voor een ontspannen tocht in onze omgeving. Uiteraard ontbreken rustpunten met horeca/plasgelegenheid ook deze keer niet. Wees op tijd zodat gezellig in groepen kan worden gefietst. Rond 16.30 uur is de aankomsttijd.

Spelmiddag

Kids tot en met groep 5

Voor de kinderen van de gemeente (en hun ouders) tot en met groep 5 is er een heel leuke familiespeurtocht!
Zorg dat je erbij bent! We starten om 14.00 uur op het IJsbaanterrein. Tot dan!

Kleurwedstrijd

De kleurplaat voor de kleurwedstrijd wordt/is uitgedeeld en is ook hier te downloaden. Neem je kleurplaat mee naar de ijsbaan en lever hem in bij de spelleiding. Doe je best, er zijn leuke prijsjes te winnen!

Vanaf groep 6

Hey, ja, jij daar!
Zit jij in groep 6 of hoger en heb je zin om gezellig met je vrienden uitdagende, leuke en onwijs coole spellen te doen? Dan moet je zaterdag 20 september naar het ijsbaanterrein komen. Om 14.30 uur willen we starten, dus zorg ervoor dat je op tijd bent! P.S. Neem een setje droge kleding mee; gewoon voor de zekerheid.
Tot dan!

Maaltijd

Voor de gezamenlijke maaltijd van zaterdag 20 september vragen wij een kleine bijdrage. Nadat u zich heeft opgegeven, kunt u op zaterdag 20 september vanaf 16.00 uur op het ijsbaanterrein maaltijdbonnen kopen. Deze bonnen kosten
e 3,50 voor personen van 13 jaar en ouder en e 1,50 voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Ook kunnen er consumptiebonnen worden gekocht voor drinken, snoep en koek t.w.v. e 0,50 per stuk. Er is meer dan genoeg…

Sing-in

Aansluitend op de maaltijd om ca. 19.00 uur, zullen we met elkaar een uurtje zingen vanuit de liedbundel ‘Op toonhoogte’. Heeft u thuis een exemplaar, neem deze dan mee.
Om 20.00 uur sluiten we de dag af. Uw bijdrage bij het opruimen wordt zeer gewaardeerd.