Gemeenteweekend, Indonesië, fam. Vogelaar

Gemeenteweekend, Indonesië, fam. Vogelaar
Volgende week zaterdag 1 september is het dan zover, het gemeenteweekend! We hopen dat we er samen met u een mooie dag van kunnen maken. Wij hopen dat u ook een kijkje komt nemen in de ‘Vogelaar-tent’, waar u meer van de familie Vogelaar kunt zien en een Indonesische lekkernij kunt kopen.
Ook is er informatie en foldermateriaal van Kerk in Actie.
Tijdens het gehele gemeenteweekend (dus zaterdag en zondagochtend) is het mogelijk dat u een felicitatie/wens op een kaart kunt schrijven of een financiële bijdrage kunt leveren aan een cadeau voor de familie Vogelaar ter gelegenheid van de geboorte van Amos (zie voor meer informatie het wijkbericht van ds. Sparreboom).
Dat de post die gestuurd wordt, aankomt op de plek van bestemming, is duidelijk. Nog niet zo lang geleden kregen wij een bedankje van Laurens Jan en Lourina voor de kaarten die wij, als gemeente hadden gestuurd, na het zendingsevent van mei. De ontvangen post wordt enorm gewaardeerd. Wij zien u graag op het gemeenteweekend!
Hartelijke groet, Pieter Hofman, Martine Roeleveld,
Karin Versteeg en Wim van Tuijl

P.S. Denkt u nog aan het goede doel van de zendingsbussen? Tot en met september is dat een project in Bangladesh: ‘Opbouw van christelijke gemeenschappen in een islamitisch land’.

Zendingscommissie wijk 1-2
rekeningnummer: NL25FVLB0226123154
t.n.v. Zendingscommissie wijk 1-2
e-mail-adres: zending1-2@outlook.com