Gemeenteweekend wijk 1/2 op 27 en 28 september

Nu de vakantie achter de rug is, gaan wij ons opmaken voor het gemeenteweekend. Dit keer vindt dit plaats op 27 en 28 september op het IJsbaanterrein. Met vertrouwde activiteiten, maar ook met een nieuw onderdeel. Hieronder ziet u het programma dat wij voor jong en oud hebben samengesteld:

Vanaf 12.00 uur:
– Boekenmarkt (boeken kunnen ingeleverd worden op vrijdag 26 september tussen 19.00 en 21.00 uur of zaterdag vanaf 8.00 uur bij de ijsbaan)
– Koffiekraam
– Kleedjesmarkt: kinderen kunnen hier hun oude speelgoed  verkopen
– Verschillende jeugd activiteiten: o.a. knutselen in de  knutseltent van de Mannaclubs,      creatief met cement door Gert en Wout, springkussen en stormbaan
12.00 – 14.00 uur:
– Pannenkoeken en broodjes knakworst
14.00 uur:
– Vertrek fietstocht door de polder: Geniet met elkaar van  omgeving van Sliedrecht op de fiets. Met een tussenstop in Wijngaarden voor een kopje koffie. De tocht is ongeveer
15 km.
16.30 uur:
– Veiling van diensten: heeft u of heb jij een dienst die u/je aan wilt bieden, geef dit aan ons door! Iedereen kan meedoen aan de veiling door een dienst in te dienen of  te kopen!
18.00 uur:
– Barbecue: opgeven is niet nodig, iedereen is van harte welkom!
20.00 uur:
– XXL: Volleybal en zeepbaan voor jou, als je in de 1e, 2e of 3e klas zit.
Tip: neem droge kleding mee!
Natuurlijk zijn wij voor deze dag ook nog op zoek naar vrijwilligers! Vindt u/ jij het leuk om bij één van de mee te helpen? Geef je dan op via gemeenteweekend@live.nl of telefonisch via 0184-421379.
De ochtenddienst van zondag 28 september is de startdienst van dit seizoen. Na deze dienst in de Maranathakerk is er voor iedereen koffie/thee/limonade met wat lekkers.
Wij hopen op een gezegend gemeenteweekend! En mooi weer.
Tot 27 en 28 september!