Grote Bijbelkring

Hopelijk lukt het nu wel als grote Bijbelkringen samen te komen. Hiervoor is een reserveringssysteem in het leven geroepen dat vergelijkbaar is met dat voor de aanmelding van kerkdiensten. Het maximaal aantal deelnemers per sessie is vijftien.
De eerste keer bespreken we de toepassing (die vanwege de coronacrisis is blijven staan) van wat Hebreeën 11 naar voren heeft gebracht over de inspirerende geloofsgetuigen.
Uitgangspunt is Hebreeën 12: 1-3, waar het gaat over de ‘wolk van getuigen’. Het zou fijn zijn als de deelnemers het stukje van tevoren aandachtig doorlezen en ook het laatste hoofdstuk van het boekje ‘Volhouden!’ overdenken.
De nieuwe maandagmiddaggroep en de maandagavondgroep komen samen, respectievelijk van 15.00 tot 16.45 en van 20.00 tot 21.45 uur, in de Maranatha Kerk
op maandag 9 november. De bijeenkomsten zijn ‘coronaproof’.
Vanaf de volgende keer gaan we ons verdiepen in het antwoord op de vraag: ‘Wie ben ik in Christus?’. Dit gebeurt aan de hand van een bijbelstudieboekje van mijn hand dat in juni onder dezelfde titel is uitgekomen. We kunnen dit centraal aanschaffen. Er zal een intekenlijst rondgaan. Mocht u helaas de eerste keer verhinderd zijn en het boekje wel willen hebben, meld u dit dan even bij ds. Mink.