Herinnering Israël-avond

Werkgroep Kerk en Israël Sliedrecht

De werkgroep Kerk en Israël herinnert u aan de Israël-avond op D.V. donderdag 6 november a.s. in de Maranathakerk te Sliedrecht. De werkgroep heeft Ds. Aart Brons uitgenodigd, die als Israëlconsulent van het Centrum voor Israëlstudies (CIS) woont en werkt in Jeruzalem. Ds. Brons laat u op deze avond graag delen in zijn ervaringen. Het onderwerp van zijn inleiding zal zijn “Loofhuttenfeest”. Het belooft weer een mooie en interessante avond te worden met een inleiding en gelegenheid voor vragen/gesprek. De bijeenkomst begint om 20.00 uur. De werkgroep hoopt op veel belangstellenden. De toegang is gratis. Bij de uitgang wordt gecollecteerd voor Yad Elie, een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor kwetsbare kinderen in Jeruzalem met zowel Joodse als Arabische achtergrond.
Inlichtingen: telefoon 0184-412584.